Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Gyeon Q²M Foam

16,00

Το Gyeon Q²M Foam είναι Αφρός Πρόπλυσης που εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πρώτο βήμα στη διαδικασία καθαρισμού, καθώς συμβάλλει στη μείωση της ποσότητας των ρύπων που πρέπει να αφαιρεθούν κατά τη διάρκεια του κύριου μεγάλου πλυσίματος με γάντι και σαμπουάν.

Η πρόπλυση ειδικά σε αυτοκίνητα στα οποία έχει γίνει διόρθωση βαφής, είναι πολύ σημαντική για να διατηρηθεί το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το Q²M Foam διαλύει την κόλλα και τη βρωμιά του δρόμου, εξασφαλίζοντας ένα απαλό πλύσιμο στη συνέχεια. Εξ ου και τα χαρακτηριστικά του – δεν είναι μόνο απόλυτα ασφαλές για την επικάλυψή σας, αλλά και για τα μη επικαλυμμένα αυτοκίνητα ή επιφάνειες όπως οι γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου ή τα εξωτερικά διακοσμητικά.

Συσκευασία: 1000ml

Κωδικός προϊόντος: GF1000 Κατηγορίες: , ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Οδηγίες Χρήσης
Διαλύστε το Gyeon Q²M Foam με νερό πριν από τη χρήση. Ανάλογα με το πόσο βρώμικο είναι το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να το αραιώσετε από 1:5 έως 1:15. Ποτέ μην εργάζεστε σε άμεσο ηλιακό φως και μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει στην επιφάνεια. Αφήστε το να δράσει έως και 1 λεπτό και ξεπλύνετε με πιεστικό μηχάνημα.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹