Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σφραγιστική Επίστρωση Γυάλινων Επιφανειών 12μηνής Διάρκειας 40ml – Soft99 Glaco Mirror Coat Zero 40ml
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Σφραγιστική Επίστρωση Γυάλινων Επιφανειών 12μηνής Διάρκειας 40ml – Soft99 Glaco Mirror Coat Zero 40ml

12,50

Εξασφαλίστε την καλύτερη δυνατή ορατότητα στο δρόμο με το Mirror Coat Zero – γιατί το Zero; Επειδή θα απωθεί το νερό από τους πλευρικούς καθρέφτες σας εντελώς, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο! Το σπρέι θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα τέλειο, με ίση επικάλυψη χωρίς ταλαιπωρία, και η συμπεριλαμβανόμενη συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καλύψετε άλλα μέρη του οχήματος όταν το κάνετε! Απλά εισάγετε τη συσκευασία στη σχισμή μεταξύ του καθρέφτη και του σώματος του αυτοκινήτου.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-10309 Κατηγορία: Ετικέτα:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Εξασφαλίστε την καλύτερη δυνατή ορατότητα στο δρόμο με το Mirror Coat Zero – γιατί το Zero;
Επειδή θα απωθεί το νερό από τους πλευρικούς καθρέφτες σας εντελώς, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο! Το σπρέι θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα τέλειο, με ίση επικάλυψη χωρίς ταλαιπωρία, και η συμπεριλαμβανόμενη συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καλύψετε άλλα μέρη του οχήματος όταν το κάνετε! Απλά εισάγετε τη συσκευασία στη σχισμή μεταξύ του καθρέφτη και του σώματος του αυτοκινήτου.

Οδηγίες:
1. Προετοιμάστε την επιφάνεια των καθρεπτών πλένοντάς τους σχολαστικά με σαμπουάν ουδέτερου ρΗ, στεγνώνοντας και απολυμάνετε τους χρησιμοποιώντας μπάρα πηλού, καθαριστικό ή άλλα προϊόντα. Τα προϊόντα Glaco παράγουν καλύτερα αποτελέσματα εάν το γυαλί παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας Glass Compound Z.
2. Ψεκάστε ομοιόμορφα περίπου 15 cm μακριά από τον πλευρικό καθρέφτη. Συνιστούμε να διαχωρίσετε την ψεκασμένη επιφάνεια για να μην πάει το υγρό σε άλλα μέρη του οχήματος.
3. Στεγνώστε εντελώς για 1,5 ώρα και σε καμία περίπτωση μην αγγίζετε την επιφάνεια.