Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Gyeon Q2m Glass+ Σπρέι Καθαρισμού για Τζάμια 1lt
Loading...
Share στο Facebook

Gyeon Q2m Glass+ Σπρέι Καθαρισμού για Τζάμια 1lt

25,00

Το Q²M Glass+ συνδυάζει εξαιρετική καθαριστική δύναμη με πρόσθετες απωθητικές ιδιότητες για μέγιστη διαύγεια και καθαρή όραση σε όλες τις συνθήκες.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Το Q²M Glass+ είναι ένα προϊόν διπλής δράσης, που συνδυάζει τη μεγάλη καθαριστική δύναμη του Q²M Glass σε συνδυασμό με ένα απωθητικό γυαλί. Μετά την επεξεργασία με Q²M Glass+, οι γυάλινες επιφάνειες είναι κρυστάλλινες, χωρίς ίχνη κηλίδων και λεκέδων, αλλά και με πρόσθετες υδατοαπωθητικές και αντιστατικές ιδιότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τέλεια ορατότητα και ασφάλεια.

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινό καθαρισμό αυτοκινήτου και είναι κατάλληλο τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική χρήση. Οι υδατοαπωθητικές και αυτοκαθαριζόμενες ιδιότητες είναι πολύ εμφανείς και μπορούν να συγκριθούν με τη δράση πολλών από τα εξειδικευμένα υαλοαπωθητικά της αγοράς.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹