Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

MaxShine Snow Master Foam Gun V2 Πιστόλι Αφρού
Loading...
Share στο Facebook

MaxShine Snow Master Foam Gun V2 Πιστόλι Αφρού

68,00

Εύκολη σύνδεση στον τυπικό εύκαμπτο σωλήνα κήπου ή γρήγορη σύνδεση
Διατηρήστε άνετη λαβή με τη σκανδάλη με τυλιγμένο
καουτσούκ . Πάνω από την αύξηση της μακροζωίας του εναλλαγή του στομίου αναρρόφησης για τρεις τρόπους λειτουργίας στο κάτω μέρος των σωλήνων αναρρόφησης. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ποσότητας του όγκου αναρρόφησης. Αναβαθμισμένη εσωτερική δομή, σωλήνας και φίλτρα, με αποτέλεσμα πιο πυκνό και σταθερό αφρό.

Κωδικός προϊόντος: TCS-LPG002-MS Κατηγορίες: , ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούν ανοξείδωτο χάλυβα για την πρόληψη της εσωτερικής διάβρωσης για να διασφαλιστεί ότι το πιστόλι αφρού σας φαίνεται υπέροχο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα! Ένα διαφανές μπουκάλι PET βαρέως τύπου με φαρδύ άνοιγμα για ευκολότερο γέμισμα, χυτευμένες λαβές και ανάγλυφο λογότυπο Maxshine!

Προσθέστε σαπούνι και συνδέστε το σε έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου και παρακολουθήστε το πιστόλι αφρού πλυσίματος αυτοκινήτου χαμηλής πίεσης να δημιουργεί εξαιρετικά αφρώδη αφρό! Με την κατάλληλη λίπανση με σαπούνι μπορείτε να αφαιρέσετε με ασφάλεια τα λειαντικά σωματίδια ρύπων που μπορεί να αφήσουν γρατσουνιές και στροβιλισμούς. Αυτό το πιστόλι αφρού διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό διαφανούς κυπέλλου PET 1L με αντιολισθητική και ανθεκτική στη φθορά βάση. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια σταθερότητα και ισορροπία, ακόμη και όταν είναι άδειο. Διαθέτει ανάγλυφη επιφάνεια με βολικές αυλακώσεις για εύκολο κράτημα και λειτουργία.

Η σκανδάλη με μαλακό καουτσούκ ενισχύει την πρόσφυση και την αντιολισθητική απόδοση κατά τη λεπτομέρεια, ενώ το διαφανές μπουκάλι απλοποιεί την αραίωση. Η συντήρηση καθαρισμού είναι παιχνιδάκι με το ευρύ άνοιγμα του στόματος και η κατασκευή του από PET και ανοξείδωτο χάλυβα συνδυάζει τη μορφή και τη λειτουργία άψογα. Με τον ξεχωριστό σχεδιασμό του, το πιστόλι αφρού πλυσίματος αυτοκινήτου χαμηλής πίεσης είναι μια πολυπόθητη επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για λάτρεις.