Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

MaxShine Snow Master Foam Cannon V2 Πιστόλι Αφρού
Loading...
Share στο Facebook

MaxShine Snow Master Foam Cannon V2 Πιστόλι Αφρού

69,00

Διατηρήστε γερό κράτημα και τέλεια ισορροπία με την αντιολισθητική λαβή και τη βάση αντιολισθητικών
Όταν κρατάτε το μπουκάλι, υπάρχουν αυλακώσεις στο χέρι στο μπουκάλι για την αποφυγή ολίσθησης και την παροχή πιο άνετης αίσθησης.
Εκτεταμένη διάρκεια ζωής με τα ποιοτικά ανθεκτικά στη διάβρωση επιχρωμιωμένα υλικά χαλκού
Ο σωλήνας ευρείας διαμέτρου περιορίζει την πιθανότητα μπλοκαρίσματος
Απόλυτος έλεγχος του ψεκασμού αφρού με δυνατότητα ρύθμισης 360° και ομαλή περιστροφή της λόγχης.
Εύκολο στη συντήρηση! Με απελευθέρωση πείρου έλξης για πρόσβαση στο φίλτρο γάζας, μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε ή να το αντικαταστήσετε όπως χρειάζεται χωρίς να κάνετε περίπλοκη αποσυναρμολόγηση. Βοηθά στη διασφάλιση μεγάλης και απροβλημάτιστης διάρκειας ζωής.
Μπορεί να συνδεθεί σε μπουκάλια MaxShine 16oz και άλλα με 28/400 νήματα
Το μπουκάλι High Transparent σας βοηθά να επιτύχετε τέλεια αραίωση.
Αναβαθμισμένη εσωτερική δομή, ενημερωμένος σωλήνας και φίλτρα, με αποτέλεσμα πιο πυκνό και σταθερό αφρό.
Με σύνδεση 1/4″ αυτή η κορυφαία κορδέλα αφρού είναι έτοιμη να τοποθετηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πλυστικό πιεστικό. Το επάνω μέρος έχει μια βαθμονομημένη βαλβίδα εισαγωγής αέρα για να ρυθμίσετε εύκολα την αναλογία αραίωσης αφρού.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SMFC003-MS Κατηγορίες: , ,

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Το Snow Foam Wash Cannon συνδυάζει την απόδοση και την κομψότητα. Είναι κατασκευασμένο από επιχρωμιωμένο χαλκό κορυφαίας ποιότητας για εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση και μακροζωία, ενώ διατηρεί μια κομψή, μοντέρνα εμφάνιση. Διαθέτοντας ένα εκπληκτικό μπουκάλι 1L με αντιολισθητική λαβή και αντιολισθητική βάση, αυτό το Snow Foam Wash Cannon είναι κατασκευασμένο για στιβαρότητα. Ο διαφανής παράγοντας φιάλης σας επιτρέπει να βλέπετε και να επιτυγχάνετε ιδανική χημική αραίωση. Αυτό το premium κανόνι έχει προηγμένη ευελιξία μέσω ενός εσωτερικού σπειρώματος που μπορεί να συνδεθεί με μπουκάλια λαιμού 28/400, συμπεριλαμβανομένων φιαλών MaxShine 16oz. Επιπλέον, ο ενημερωμένος σχεδιασμός της λόγχης επιτρέπει έναν κατακόρυφο ή οριζόντιο ψεκασμό, δίνοντάς σας πλήρη κυκλική εμβέλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου σας. Πάρτε τώρα το Snow Foam Wash Cannon και γίνετε μάρτυρας της διευρυμένης ευελιξίας μόνοι σας!