Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Σφραγιστικό Εξωτερικών Πλαστικών Soft99 G`Zox Nano Hard Plastic 8ml

Original price was: 13,63€.Current price is: 11,78€.

Το Nano Hard Plastic αναζωογονεί ανοιχτά και αποχρωματισμένα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια γυαλιστερή προστατευτική επίστρωση που είναι ανθεκτική για έως και 6 μήνες. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμαινόμενα μέρη αυτοκινήτου όπως τα καλύμματα κινητήρα ή σιγαστήρα (έως 300 ° Γ). Κατάλληλο για διαφορετικά είδη πλαστικών, καλύτερο για μαύρα και σκούρα γκρι χρώματα. Για διαφανή στοιχεία πρέπει να χρησιμοποιείται ξεχωριστό προϊόν.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SFT-03131 Κατηγορία:

Αναμένεται Σύντομα

Το Nano Hard Plastic αναζωογονεί ανοιχτά και αποχρωματισμένα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια γυαλιστερή προστατευτική επίστρωση που είναι ανθεκτική για έως και 6 μήνες.
Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμαινόμενα μέρη αυτοκινήτου όπως τα καλύμματα κινητήρα ή σιγαστήρα (έως 300 ° Γ).
Κατάλληλο για διαφορετικά είδη πλαστικών, καλύτερο για μαύρα και σκούρα γκρι χρώματα.
Για διαφανή στοιχεία πρέπει να χρησιμοποιείται ξεχωριστό προϊόν.
Οδηγίες:
1. Αφαιρέστε τη βρωμιά, το λάδι και οποιαδήποτε άλλα ανεπιθύμητα υπολείμματα από την επιφάνεια. Στεγνώστε το εντελώς.

2. Φορέστε τα συμπεριλαμβανόμενα γάντια και ανακινήστε καλά τη φιάλη. Σας συνιστούμε να καλύψετε την περιοχή γύρω από την επιφάνεια.

3. Εφαρμόστε το προϊόν στη μαύρη πλευρά του συμπεριλαμβανόμενου σφουγγαριού και μετά απλώστε μία λεπτή επίστρωση ομοιόμορφα.

4. Στεγνώστε για 5 λεπτά και μετά σκουπίστε με ένα καθαρό πανί μικροϊνών.

5. Μην αγγίζετε και μην βρέχετε την επιφάνεια για 24 ώρες. Το στρώμα επίστρωσης χρειάζεται 3-4 ημέρες για να σκληρύνει πλήρως.