ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Loading...
Share on facebook
Share στο Facebook
Share on linkedin
Share στο LinkedIn

Αλοιφαδόρος Περιστροφικός Maxshine M550 550Watt + Δώρο

185,47

Περιγραφή:

 

Ο περιστροφικός αλοιφαδορος Maxshine M550 είναι ο ιδανικός αλοιφαδορος για να γυαλίσετε πάλι και τα μικρότερα, δυσκολότερα σημεία. Είναι ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος να γυαλίζετε τα χρώματα και να απαλλαγείτε από εκείνα τα δύσκολα για να αφαιρέσετε και ενοχλητικά στίγματα και γρατζουνιές. Για το καλύτερο των αποτελεσμάτων, ο M550 με τα σφουγγάρια γυαλίσματος, τις γούνες και μικροινες γυαλίσματος σε συνδυασμό με τις αλοιφές γυαλίσματος τις εταιρίας Toufexoglou Professional Car Care Products θα δώσετε στη βαφή σας το τέλειο φινίρισμα που έχετε ονειρευτεί. Είναι ένα από τα ευκολότερα και ασφαλέστερα μηχανήματα για ξεκινήσετε στον κόσμο τον περιστροφικών αλοιφαδορων. Ωστόσο, για όσους έχουν εμπειρία με περιστροφικούς αλοιφαδορους, ο M550 παρέχει επαγγελματική ποιότητα, ανθεκτικό σώμα που είναι ελαφρύ και εξαιρετικά αποτελεσματικό. Ωστόσο, μερικές φορές περιοχές που είναι ακόμη μικρότερες από 3 “πρέπει να γυαλιστούν. Η Maxshine/Shinemaster σχεδίασε τον M550 να συνδυάζεται με μια σειρά περιστροφικών εξειδικευμένων εξαρτημάτων. Και το MN01 Mini Polisher Kit και τo Shinemaster κιτ προεκτάσεων 5/8  επιτρέπουν τη στίλβωση σε εξαιρετικά δύσκολες περιοχές με μεγάλη ακρίβεια. Ανεξάρτητα από την εμπειρία σας, ο M550 έχει μια θέση στο οπλοστάσιο κάθε Detailer και μη ως το εργαλείο για πολύπλοκες, περίπλοκες και λεπτομερείς εργασίες. Ο Shinemaster σας βοηθά να κάνετε τα οχήματα σαν καινούργια και λαμπερά, καθιστώντας την εργασία του γυαλίσματος ευκολότερη και με καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, το μηχάνημα είναι ιδανικό για την εφαρμογή σφραγιστικών και κεριών, είναι ασφαλές και ιδανικό για όλους τους τύπους χρωμάτων.

Με κάθε αγορά εργαλείου Maxshine/Shinemaster δώρο ένα σετ σφουγγάρια γυαλίσματος 75mm της Σειρας Premium RO Toufexoglou ( Hard, Medium, Soft) συνολικής αξίας 20 Euro.

Κωδικός προϊόντος: TCS-SM-M550 Κατηγορία:

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφή:

 

Ο περιστροφικός αλοιφαδορος Maxshine M550 είναι ο ιδανικός αλοιφαδορος για να γυαλίσετε πάλι και τα μικρότερα, δυσκολότερα σημεία. Είναι ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος να γυαλίζετε τα χρώματα και να απαλλαγείτε από εκείνα τα δύσκολα για να αφαιρέσετε και ενοχλητικά στίγματα και γρατζουνιές. Για το καλύτερο των αποτελεσμάτων, ο M550 με τα σφουγγάρια γυαλίσματος, τις γούνες και μικροινες γυαλίσματος σε συνδυασμό με τις αλοιφές γυαλίσματος τις εταιρίας Toufexoglou Professional Car Care Products θα δώσετε στη βαφή σας το τέλειο φινίρισμα που έχετε ονειρευτεί. Είναι ένα από τα ευκολότερα και ασφαλέστερα μηχανήματα για ξεκινήσετε στον κόσμο τον περιστροφικών αλοιφαδορων. Ωστόσο, για όσους έχουν εμπειρία με περιστροφικούς αλοιφαδορους, ο M550 παρέχει επαγγελματική ποιότητα, ανθεκτικό σώμα που είναι ελαφρύ και εξαιρετικά αποτελεσματικό. Ωστόσο, μερικές φορές περιοχές που είναι ακόμη μικρότερες από 3 “πρέπει να γυαλιστούν. Η Maxshine σχεδίασε τον M550 να συνδυάζεται με μια σειρά περιστροφικών εξειδικευμένων εξαρτημάτων. Και το MN01 Mini Polisher Kit και τo Shinemaster κιτ προεκτάσεων 5/8  επιτρέπουν τη στίλβωση σε εξαιρετικά δύσκολες περιοχές με μεγάλη ακρίβεια. Ανεξάρτητα από την εμπειρία σας, ο M550 έχει μια θέση στο οπλοστάσιο κάθε Detailer και μη ως το εργαλείο για πολύπλοκες, περίπλοκες και λεπτομερείς εργασίες. Ο Maxshine σας βοηθά να κάνετε τα οχήματα σαν καινούργια και λαμπερά, καθιστώντας την εργασία του γυαλίσματος ευκολότερη και με καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, το μηχάνημα είναι ιδανικό για την εφαρμογή σφραγιστικών και κεριών, είναι ασφαλές και ιδανικό για όλους τους τύπους χρωμάτων.

Με κάθε αγορά εργαλείου Maxshine δώρο ένα σετ σφουγγάρια γυαλίσματος 75mm της Σειρας Premium RO Toufexoglou ( Hard, Medium, Soft) συνολικής αξίας 20 Euro.

Χαρακτηριστικά:

 

Ισχυρός κινητήρας:

Προσφέρει βελτιωμένη απόδοση κινητήρα, εξασφαλίζοντας περισσότερη ισχύ και ροπή σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτό οδηγεί σε μια πιο εύκολη διαδικασία Detailing εργασιών, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα ένα φινίρισμα χωρίς ολογράμματα και χωρίς γρατσουνιές.

Προηγμένες λειτουργίες & Τεχνολογία:

Ο Maxshine αλοιφαδορος  έχει ενσωματωμένα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως σκανδάλη μεταβλητής ταχύτητας με λειτουργία κλειδώματος. Εκκίνηση στροφών προοδευτικά (Soft Start) για αποφυγή «πετάγματος» αλοιφής. Σε περίπτωση υπερθέρμανσης, ο M1000 διαθέτει ειδικές  Θήκες άνθρακα με αυτόματη απενεργοποίηση για την αποφυγή βλάβης του κινητήρα. Όλα τα ρουλεμάν σφραγίζονται επίσης για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Άνετος και εργονομικός σχεδιασμός:

Ο νέος Maxshine έχει διευρυμένο καουτσούκ και χειρολαβές που προσφέρουν ομαλά, άνετα και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα. Τα εσωτερικά εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί ώστε να παρέχουν τέλεια κατανομή βάρους για άνεση κατά της εργασίες.

Τέλεια ισορροπημένη απόδοση:

Η τέλεια εσωτερική ισορροπία των εξαρτημάτων καθιστά το γυάλισμα άνετο, με ελάχιστη δόνηση. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη μεταφορά ενέργειας στην επιφάνεια, για ασυναγώνιστη διόρθωση χρωμάτων και εγγυάται ανώτερα αποτελέσματα λείανσης.

Εξαιρετικά μακρύ και ανθεκτικό καλώδιο τροφοδοσίας:

Ένα καλώδιο τροφοδοσίας 4 μέτρων (13 “) είναι τοποθετημένο για ελεύθερη εμβέλεια κίνησης. Το καλώδιο είναι επίσης ενισχυμένο στη βάση του μηχανήματος για να αντέξει σε όλη την κακοποίηση που έχει σχεδιαστεί για να αντέξει.

Κατασκευασμένος για να αντέξει:

Τα πάντα από τους μεγάλους αριθμούς του ηλεκτρονικού αριθμού ελέγχου ταχύτητας στην απτική ανατροφοδότηση που παρέχει δείχνει ότι αυτό το μηχάνημα σχεδιάστηκε για να αντέξει στον χρόνο και στην σκληρή δουλειά.

Το χρώμα της κεφαλής του αλοιφαδόρου και της πλάκας στήριξης μπορεί να διαφέρει. (μαύρο ή άσπρο)

 

Προδιαγραφές:

 

Μέγεθος δίσκου: 75mm, 3 ”

Μέγεθος σπειρώματος ατράκτου: 5/8

Μέγεθος σπειρώματος πλατό 5/8

Μεταβλητή Ταχύτητα 6 βαθμίδων

Ταχύτητα φόρτωσης: 1000 έως 3.500 / λεπτό

Καθαρό βάρος – 1,5kg (περίπου)

Παρέχεται με πλάκα στήριξης 75 mm (3 “)

 

Βασικά χαρακτηριστικά:

 

Ισχυρός κινητήρας 550w

4 μετρά ενισχυμένο καλώδιο

Μαλακή ελαστική επίστρωση χωρίς συγκόλληση

Κουμπί εκκίνησης αυτόματου κλειδώματος.

 

 

1 Έτος εγγύηση καλής λειτουργίας*.

 

* ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ MAXSHINE παρέχονται με εγγύηση ενός χρόνου από την στιγμή της αγοράς, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που το εργαλείο σας πάθει κάποια ζημιά εντός του έτους η εταιρία Toufexoglou Professional Car Care Products σας εγγυάται την ολοκληρωτική επισκευή του εργαλείου ή ακόμη και την ολοκληρωτική αντικατάσταση του εάν αυτό κριθεί από την ίδια την εταιρία απαραίτητο χωρίς καμία απολύτως χρηματική επιβάρυνση.

Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας και να έχει πάντοτε το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος (τιμολόγιο ή απόδειξη ταμειακής μηχανής).

H εγγύηση δεν υφίσταται εφόσον συμβαίνουν τα παρακάτω:

 • Φυσιολογική φθορά προϊόντος
 • Ανταλλακτικά που φθείρονται φυσιολογικά κατά την χρήση.
 • Βλάβη που προκλήθηκε κατά την μεταφορά.
 • Βλάβες που προκλήθηκαν από διακοπή ρεύματος, απώλεια φάσης, η αυξομείωση τάσης, ή τροφοδοσία τάσης διαφορετικής από την ενδεικνυόμενη.
 • Χρήση όχι σύμφωνη με τον προορισμό και τις προδιαγραφές του μηχανήματος
 • Βλάβη που δημιουργείται από λανθασμένη χρήση του μηχανήματος (που δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες χρήσης του).
 • Βλάβη που προκλήθηκε από χρήση ανταλλακτικών ή εξαρτημάτων που δεν κατασκευάζονται από τον κατασκευαστή ή βλάβη που έχει προκύψει από επισκευή που πραγματοποιήθηκε από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία των αντιπροσωπειών.
 • Βλάβη που προκλήθηκε από ατύχημα, φωτιά, ακραία καιρικά φαινόμενα, κλπ.
 • Βλάβη που προκλήθηκε από αμέλεια ή κακή αποθήκευση και διατήρηση ενός μηχανήματος
 • Βλάβη που προκλήθηκε από κακή συναρμολόγηση του μηχανήματος
 • Βλάβη που έχει προκύψει από κακή ή λανθασμένη ρύθμιση διαφορετική από τις οδηγίες ρυθμίσεων του εγχειριδίου χρήσης.
 • Βλάβη ή κακή λειτουργία που έχει προκύψει από πλημμελή καθαρισμό του μηχανήματος από σκόνη, λάδια, κ.λ.π., καθώς και βλάβη που έχει προκύψει από επαφή του μηχανήματος με χημικά υγρά, ή βλάβη από υγρασία, διάβρωση.

Το κόστος μεταφοράς του προϊόντος (είτε εντός , είτε εκτός εγγύησης ) επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη.