Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Koch Chemie Fine Cut F6.01 Αλοιφή Μεσαίας Κοπής Γερμανίας (250ml/1lt)
Loading...
Share στο Facebook
Share στο LinkedIn

Koch Chemie Fine Cut F6.01 Αλοιφή Μεσαίας Κοπής Γερμανίας (250ml/1lt)

17,2044,76

Λεπτή σύνθεση γυαλίσματος, χωρίς σιλικόνη
Ευφυής αλοιφή γυαλίσματος τελευταίας γενιάς με μοναδική ποιότητα οξειδίου του αλουμινίου. Το ευφυές μέγεθος των κόκκων εξασφαλίζει πολύ γρήγορη, πλήρη απομάκρυνση των γρατζουνιών του συστήματος πλύσης και παρόμοια ίχνη χρήσης και δίνει στο βαφή μακρόχρονη γυαλάδα. Τα σημάδια λείανσης που έχουν μείνει πίσω από τα μέσα λείανσης ποιότητας P2500 αφαιρούνται χωρίς κόπο. Συνεπώς, το Fine Cut F6.01 είναι ιδανικό για την τέλεια ανακατασκευή του μεσαίου έως βαριάς βαφής. Ιδανικά συντονισμένος για τη θεραπεία της βαφής που είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές.

Κοπτική ικανότητα: 6,0

Γυάλισμα: 7,0

Κωδικός προϊόντος: 405001/250 Κατηγορία:

Λεπτή σύνθεση γυαλίσματος, χωρίς σιλικόνη
Ευφυής αλοιφή γυαλίσματος τελευταίας γενιάς με μοναδική ποιότητα οξειδίου του αλουμινίου. Το ευφυές μέγεθος των κόκκων εξασφαλίζει πολύ γρήγορη, πλήρη απομάκρυνση των γρατζουνιών από τα συστήματα πλύσης και παρόμοια ίχνη χρήσης και δίνει στο χρώμα βαφή μακρόχρονη γυαλάδα. Τα σημάδια λείανσης που έχουν μείνει πίσω από τα μέσα λείανσης ποιότητας 2500 αφαιρούνται χωρίς κόπο. Συνεπώς, το Fine Cut F6.01 είναι ιδανικό για την τέλεια ανακατασκευή του μεσαίου έως βαριάς βαφής. Ιδανικά συντονισμένος για τη θεραπεία της βαφής που είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές.

Κοπτική ικανότητα: 6,0

Γυάλισμα: 7,0