Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

CarPro MetalliCut Polish 500ml

47,99

Αλοιφή από την CarPro για κέρωμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στο αμάξωμα του οχήματός σας.

  • Χωρητικότητα: 500ml
Κωδικός προϊόντος: CP52 Κατηγορία:

Αναμένεται Σύντομα

CARPRO MetalliCut Metal Polish – 150ml Το μεταλλικό βερνίκι που περιμένατε έφτασε! Με το MetalliCut, η CARPRO ξεκίνησε να επαναπροσδιορίσει τα όρια ενός γυαλιστικού μετάλλου και πιστεύουμε ότι έχουν! Δεν γλιτώθηκε κανένα κόστος στη σχεδίαση του MetalliCut… Με λειαντικές πούδρες διαμαντιών για να συμπληρώνουν τη φθίνουσα λειαντική σύνθεση, η CARPRO δημιούργησε ένα γυαλιστικό μετάλλου γρήγορης κοπής που τελειώνει σε εξαιρετική γυαλάδα! Το MetalliCut όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και παράγει ανώτερα αποτελέσματα γενικά, αλλά είναι ασφαλές ακόμη και σε μαλακά μέταλλα! Το MetalliCut είναι το ιδανικό γυάλισμα μετάλλων για επαγγελματίες λιανοπωλητές και λάτρεις που θέλουν να βελτιώσουν ή να τελειοποιήσουν τις άκρες της εξάτμισης, τους τροχούς από χρώμιο ή αλουμίνιο, τους προφυλακτήρες και τις μεταλλικές επενδύσεις τους ! Για καλύτερη από νέα λάμψη, συνδυάστε το MetalliCut με το γυαλιστικό μηχανής σας και ένα από τα γυαλιστερά μας!