Θα είμαστε διακοπές από 04/08 έως 22/08
Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μετά τις 22 Αυγούστου 2022.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19
Οι παραγγελίες αποστέλλονται κανονικά. Παραλαβή από το κατάστημα, μόνο κατόπιν ραντεβού.  Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Σύντομα κοντά σας με παράδοση δεμάτων σε 100.000 θυρίδες & 2.400 Lockers, 24/7 σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της BoxNow!

Loading...
Share στο Facebook

Βούρτσα Καθαρισμού Ελαστικών Maxshine

Original price was: 8,56€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,20€.

Είναι κατασκευασμένο από υλικό PVC, το οποίο είναι ανθεκτικό στις χημικές ουσίες, είναι άνετο και ανθεκτικό, δεν θα διαβρωθεί από το απορρυπαντικό ούτε θα παραμορφωθεί με το τρίψιμο. Αυτή η βούρτσα θα αφαιρέσει τη βρωμιά και θα καθαρίσει το ελαστικό, δεν θα καταστρέψει το χρώμα του αυτοκινήτου σας και θα διατηρήσει πάντα το αυτοκίνητο σας καθαρό.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

100% PVC τρίχες για λεπτομερή καθαρισμό ελαστικών και άλλων ελαστικών επιφανειών.
Πλαστική λαβή για ασφαλή πρόσφυση με εύκολη οπή για ανάρτηση αποθήκευσης.
Αυτή είναι μια βούρτσα για όλες τις χρήσεις, ιδανική για καθαρισμό ελαστικών και χαλιών σε οποιοδήποτε όχημα μεγέθους, επίσης κατάλληλο για σπίτι, γραφείο και οπουδήποτε πρέπει να καθαριστεί βρώμικο χαλί.
Μέγεθος: 27 x 9 x 10 cm.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08

Αγαπητοί μας φίλοι & συνεργάτες!
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 🐚 από την Παρασκευή 09/08 έως και την Παρασκευή 23/08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών🏖️ . 

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα είτε online είτε τηλεφωνικά θα εκτελεστούν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σας εύχομαστε ξένοιαστες διακοπές 🍹